top of page
  • Olga Bochkar

Praca. Zawód. Kariera. Курс для підлітків польською

Що: 3 групові + 1 індивідуальна зустріч в форматі розмовного клубу польською мовою з елементами граматики. Досліджуємо тему: Робота. Професія. Кар’єра.

  • на першій зустрічі ми познайомимось з польським державним реєстром професій, 10 сферами діяльності які будуть актуальні в майбутньому та критеріями які формують попит професії;

  • далі - шукаємо відповіді на 7 основних запитань, на які необхідно відповісти обираючи професію та які ще питання варто чесно задати собі обираючи сферу діяльності і на скільки результати профорієнтаційного тесту відповідають твоїм планам;

  • обговоримо 12 рис особистості, які найбільше цінують працедавці і які їх в собі розвивати вже сьогодні;

  • на індивідуальній зустрічі мені буде цікаво почути, як ти дослідив сучасну сферу своїх зацікавлень (за планом, якій ти отримаєш для опрацювання) і які кроки (Що? Як? Коли?) ти прописав для себе, щоб досягти своєї мети. Я зможу підказати Тобі на яку навичку / граматику / фонетику / лексичний запас та ін. варто звернути увагу в Твоїй польській, щоб в резюме гордо написати «вільне володіння мовою»

Для кого: підлітки яким цікаво "прощупати" свою омріяну професію польською. Умова участі - володіння польською мовою хоча би на рівні А2.

Результат: опрацювання лексики та практики мовлення на автентичних матеріалах, знайомство з польським ринком праці та світовими тенденціями, відповідно до критеріїв пошуку роботи дитина опише свою омріяну професію та опрацює сучасні вимоги та пропозиції в цій сфері, побудує свій план кар'єрного руху.

Вартість курсу: 3 групові + 1 індивідуальне заняття - 750 грн,

Зареєструйся тут на найближчий курс


Відгуки від слухачів, які працювали з нами:

Познайомимось?

Мене звати Ольга Бочкар, я полоністка, тьюторка, сертифікована викладачка польської як іноземної з досвідом понад 10 років, координаторка освітніх проєктів Fundacji ZPK.


Буду рада зустрітись з Тобою на курсі!

30 wyświetleń0 komentarzy

Ostatnie posty

Zobacz wszystkie
bottom of page