top of page
  • Olga Bochkar

Інтеграційний курс онлайн

На вимогу часу ми мали переформатувати наш традиційний і улюблений усіма Інтеграційний курс в онлайн формат. І знаєте, вийшло доволі круто!

Протягом двох тижнів серпня 44 майбутні учні польських шкіл від 6 до 11 класів разом працювали над

  • вивчали польську мову в 5 групах залежно від рівня володіння мовою - від азів до просунутих користувачів які працювали з носіями мови - дипломованими викладачами польської як іноземної по 3 години щоранку.

  • щодня мали по кілька практичних зустрічей присвячених розвитку м'яких навичок: шукали застосування поняття «повага» в повсякденному житті, вчились вирішувати конфлікти, виступали публічно як усно, так і письмово практикуючи написання різних форм есе, намагались подружитись зі своїми помилками, боролись з прокрастинацією, вчились мислити креативно і критично, і в усіх цих формах повертались до поняття емоційного інтелекту

  • учасників підтримували учні-наставники, які ділились досвідом щодо навчання та проживання.

За кожне виконане творче завдання (яких теж було не мало, типу зобразити свою особистість, написати есей, а деякі сенкани Ви навіть зможете прочитати нижче, підготувати самопрезентацію, та ін.) учасники отримували пункти, сума яких наприкінці курсу відображала рівень залучення в роботу та участь у житті спільноти, так ми встановлювали власні рекорди, які також відмічені на сертифікатах.

Найважливіше, що учні навчились працювати дистанційно (синхронно та асинхронно), адже не всі мали такий досвід в українській школі, що стане в пригоді в разі повторення дистанційного навчання. Згуртувались довкола спільних цінностей та знайшли нових друзів. Лишився останній тиждень приготувань і зовсім скоро ми зустрінемось офлайн дорогою до гуртожитку!!!



63 wyświetlenia0 komentarzy

Ostatnie posty

Zobacz wszystkie
bottom of page