top of page
  • Маша Дубіна

#інтеграційнийкурс очима учасниці


Вже минули два тижні інтеграційного курсу і саме час підвести підсумки незабутнього часу. Було багато чого: різні заходи, поїздки та фантастичні уроки, бо інтеграційний курс - це не лише розваги, але й навчання.

Нас оточували неймовірні педагоги та куратори. Саме вони допомагали і допомагають нам у складних та незрозумілих ситуаціях. Вони навчили нас самостійності, поваги та цінностям.

Неперевершені були і учні. Усі відкриті та справжні. Діти - які прагнуть та хочуть вчити щось нове. Кожен по-своєму особливий та унікальний.

Також ми мали змогу проявити себе. Для цього наші куратори влаштовували нам різноманітні заходи: танці , співи , розповіді та презентації - кожен мав змогу обрати щось для себе.

І куди ж ми без помилок. Усі ми люди, і в усіх вони трапляються. Було складно лише перший тиждень. Нові умови, незнайомі люди та навіть трохи інший клімат - напевно це вплинуло на багатьох людей. Але на чому ж вчитися , як не на помилках?

На інтеграційному курсі ми мали змогу побачити Польщу та познайомитися з адміністративною стороною функціонування держави. За два тижні встигли з'їздити в Варшаву, Люблін та Казімеш Дольний, побувати в сеймі, познайомитися з прикордонною службою та поліцією Польщі. Усі охочі мали змогу задати свої питання.

А теперь моє найулюбленіше - навчання. Вчилися ми кожного дня. Ви просто не уявляєте, як це цікаво - уроки, та ще польською мовою!!! На лекціях можно було підвищити свій рівень знань та рівень володіння мовою. А вчителі - це окрема розмова. Кожен до тебе відноситься з душею. Знаете , коли вчитель любить свою справу, то і уроки автоматично стають цікавішими.

Насправді, я можу дуже довго розповідати про все, що відбувалося з нами. Ви можете не все зрозуміти, але коли буде можливість тут побувати - скористайтеся нею! Це неймовірна атмосфера та незабутні враження.

Авторка статті: Марія, учениця 1 класу ліцею в Клементовіце, активна учасниця та організатор культурних і освітніх заходів Fundacji ZPK

Детальніше про всі історії курсу дивись на сторінці події чи в фотоальбомі

Приготуйся до участі в курсі в наступному році, подробиці на сторінці Fundacji ZPK

Або заповни заявку на участь вже на наступний рік!

85 wyświetleń0 komentarzy

Ostatnie posty

Zobacz wszystkie
bottom of page