top of page
  • Olga Bochkar

Польська мова на пляжі в Болгарії

Дорогі Друзі, нам дуже прикро, але цього року нашу поїздку скасовано цього року через вимоги збереження статусту наших учнів школи в Польщі. Віримо, що наступного року нам все вдасться! Дякуємо за розуміння!


з 30.06 по 14.07.2022р. (12 ночей / 15 днів з дорогою) вдруге їдемо до Міжнародного дитячо-юнацького табору «Morski Duni» м. Шкорпіловци (Болгарія).

Розміщення в сучасному корпусі з усіма зручностями в кожному номері. В апартаментах по 3-4 людини. У кожній кімнаті кондиціонер, санвузол і балкон. WI-FI безкоштовно (на ресепшені та на території табору). У таборі є обладнані дитячі майданчики, літня сцена, два басейни, футбольне поле та баскетбольний майданчик, а також власний піщаний пляж.

Чотирьох разове харчування (шведський стіл) - розмаїте меню, свіжі фрукти та овочі, цілодобово питна мінеральна вода.

Ми поєднаємо відпочинок на узбережжі Чорного моря в Болгарії з вивченням польської мови, історії, культури і звісно - новими знайомствами та креативними розвиваючими розвагами. З дітьми працюють досвідчені, цікаві, творчі куратори. Для кожного з нас робота з підлітками - спосіб життя!

Безпека: цілодобова охорона, відеоспорстереження, рятувальники на пляжі і біля басейну.

ЕКСКУРСІЇ У ПОДАРУНОК (за рахунок Fundacji Związku Polaków m. Kijowa), та відбудуться залежно від рекомендації епідеміологів:

- м. Варна (Старе місто, пішохідна прогулянка),

- м. Несебир (Старе місто, пішохідна прогулянка),

- м. Обзор (пішохідна прогулянка).

Вартість програми:

480 EU + 1000 гр.

НА ГРУПУ З 15 ДІТЕЙ– 1 ОПІКУН.

У вартість входить:

Проїзд автобус (в обидва кінці та супровід на екскурсії), страхування, проживання, 4-х разове харчування, анімаційна програма від аніматорів табору та кураторів (розваги, спортивні змагання, творчість та дискотеки), WI-FI, басейни, цілодобова охорона, рятувальна служба.

Безкоштовно:

Вивчення польської мови, історії, культури Польщі з професійними викладачами від Спілки поляків м. Києва та Fundacji Związku Polaków m. Kijowa.


Наявність біометричного паспорту учасників обов’язкова.


Контакт:

Член правління Спілки Поляків м. Києва – Зварич Владислав Віталійович

тел. + 38-097-476-32-32 (viber); + 48 517 55 42 32

Член Спілки Поляків м. Києва – Пташинська Катерина Володимирівна

тел. + 38-095-842-59-16 (viber)

E-mail: zp_kijow@i.ua сайт: www.zpk.com.ua


2734 wyświetlenia0 komentarzy

Ostatnie posty

Zobacz wszystkie
bottom of page