top of page
  • Olga Bochkar

Підлітковий конкурс книжкових рецензій


Підтримуючи добру традицію розвитку польської мови та культури в Україні, Спілка Поляків м. Києва спільно з Fundacja Związku Polaków m. Kijowa проводить ПІДЛІТКОВИЙ КОНКУРС РЕЦЕНЗІЙ НА ЛІТЕРАТУРНІ ТВОРИ ПОЛЬСЬКИХ АВТОРІВ до 25-річчя Спілки Поляків міста Києва! Знайдіть та прочитайте книжку польського автора чи авторки, поділіться Вашими думками щодо прочитаного у форматі книжкової рецензії, де буде не лише переказ змісту, але й Ваші враження, аналіз прочитаного, коментар до книжки.

Регламент конкурсу:

До участі запрошуються школярі віком 11-17 років.

Роботи приймають до 12:00 5-го квітня на електронну пошту Fundacji ZPK – fundacjazpk@gmail.com або через он-лайн форму (https://goo.gl/forms/ovxa3U7TfNGdW4Cj2).

Компетентне журі оцінить книжкові рецензії та оголосить фіналістів конкурсу 10 квітня 2018 року. 5-ку найкращих авторів запросимо на церемонію нагородження, яке відбудеться 19-го квітня у Києві у рамках святкування 25-річчя Спілки Поляків м. Києва.

Формальні вимоги до оформлення робіт: роботи приймаються окремим файлом у форматах *doc чи *docx, шрифтом Times New Roman 12 кеглем, відступ між рядками – 1,5, текст вирівняний по краях. Обсяг тексту – до 3 000 знаків українською мовою. Не забудьте підписати укінці файлу роботу, вказавши Ваше прізвище, ім’я, електронну адресу та контактні номери телефонів (Ваш та когось із дорослих), а також Ваше місто, клас та школу.

Автори найцікавіших рецензій отримають персональні коментарі від членів журі та подарунки від партнерів конкурсу. Участю в конкурсі автори дають згоду на публікацію рецензій після підбиття підсумків конкурсу.

У призовому фонді конкурсу:

2 місце - сертифікат на безкоштовний курс польської мови в Ірпені чи Києві,

3 місце - інтерактивна гра польською мовою.

Закликаємо шукати цікаві прозові твори та сміливо відкривати для себе сучасних польських авторів!

Організатори конкурсу: Спілка Поляків м. Києва, Fundacja ZPK

Члени журі: будуть оголошені до закінчення подачі заявок.

Куратор: Анастасія Євдокимова

Афіша: Дмитро Сафонов, використане фото інсталяції «Одкровення» арт-групи «Light»

Шукайте оновлену інформацію про конкурс: zpk.com.ua та fzpk.info

Контакт: fundacjazpk@gmail.com

144 wyświetlenia0 komentarzy

Ostatnie posty

Zobacz wszystkie
bottom of page